Om Hilmers – Hilmers

Historikk

Hilmers er et begrep innen møbler i Norge. Mange husker den kule interiørbutikken Hilmers Hus på Drammensveien i Oslo, et friskt pust inn i norske hjem, med både gode priser,  god kvalitet og norsk design. Og ikke minst med godt humør mellom linjene! Mye av dette kom fra designer og grunder av Hilmers hus, Pål Christian Linaae, som gikk videre fra Hilmers hus til å jobbe med møbeldesign og ulike prosjekter. 

 

For noen år siden var det på tide å blåse liv i Hilmers igjen.  Vi introduserte Hilmers Hybel, en litt mer leken møbelbutikk med fokus på funksjonelle møbler. Vi lanserte vidunder-stoffet tryllevelur og designet flere nye møbler som kunne kombineres med hverandre.  I dag er det endelig på tide å relansere Hilmers, og nå har vi endelig kommet hjem igjen.

Hilmers i dag

Mye av den opprinnelige tanken bak Hilmers Hus er fremdeles det som driver oss. Vi har samlet oss under begrepet frittgående møbler fordi vi ønsker å bidra med mer farge, liv og større rom for personlige interiørløsninger.  Vi vektlegger god design og smarte møbler med god funksjonalitet.  Hilmers lagerfører en del av sortimentet, men det meste spesialproduserer vi etter våre kunders ønske, både stoffvalg og kombinasjoner. Alle Hilmers møbler er av høy kvalitet og blir produsert i Europa. 

I nettbutikken finner du nesten hele sortimentet, og i showroomet vårt på Høvik utenfor Oslo kan du oppleve møblene våre live. Kom innom så viser vi deg alle de smarte løsningene og de møblene du alltid har ønsket deg,  men ennå ikke har funnet.  Ta også gjerne en telefon til Hilmers kundeservice, så hjelper vi deg. En gang Hilmers, alltid Hilmers!

X
Add to cart